Jan Verbree had een aantal jaar geleden een nachtreceptiebedrijf. Hij had problemen met z’n vorige boekhouder en reed regelmatig  door Leersum. Na lang twijfelen heeft hij op een dag de stoute schoenen aangetrokken en liep het kantoor binnen van FT Consultancy. Hoe hij toen te woord werd gestaan door Danny, zorgde ervoor dat hij doorging. Hoe hij is bijgestaan door Danny tijdens de afwikkeling van het faillissement van zijn bedrijf, heeft ervoor gezorgd dat hij een zeer trouwe klant is geworden.

Jan is al met pensioen, maar denkt erover na om toch nog ooit ‘iets te gaan doen’. Ook nu nog is Danny z’n leverancier voor de aangifte van z’n inkomstenbelasting en de verdere afwikkeling van het faillissement. Hij weet zeker dat Danny hem bij zal staan als boekhouder en adviseur aan de zijlijn.

“Kennis van zaken, netjes, klantgericht, vriendelijk en oplossingsgericht”, zo omschrijft hij Verbree Danny Kooijman in een paar woorden. Danny gaat daarnaast vertrouwelijk met informatie om en is betrouwbaar. Hij beveelt Danny ook aan bij z’n zakelijke en privé relaties. Dat zegt wat Jan betreft genoeg. En zo is het.

Related Projects